bini untuk dikongsi

binisunyi:

swingerjb:

abangjahat69:

wifethreesome:

roslansalam:

aziz8787:

syah8888:

jinpaul:

ohara69:

aimanazmi:

shamshimakajang:

akubotaks:

zulaaron:

seksimalaywife:

bole bagi idea mcm mana nk pujuk wife aku 3some? dapat tgk wife kena batang lain pun aku puas….tolong share.

sedap

Samalah…aku pun ngah plan nak ajak wife buat 3 some ni…idea plzzz

Kena suruh dia biasakan diri dulu agaknya. Suruh dia berskandal dulu aka makan luar.

Bagi ubat tidur…

Open topic 3some masa main.biasakan dy bual2 sal 3some

bestnye wife dah setuju nak 3some…

Klu wife kuat sex sllunya setuju

nk jgk Bg idea pls

I nak, tu pun jika somi setuju… Tapi malu laaa… X penah bust. Teringin tu mmang ada….

Sy pon teringin nak tengok wife di enjut batang lain.tapi x tw mcm mne nak pujuk.

Klau ada yg nk tgk wf main btg lain.. pm aku.. aku boleh buat

Suggest sy no wife kat group nie

Su nk

– Kena bg wife pasang scandal dulu
– Beri wife jamu atau ubat peransang seks bg wife yg dh umur atas 30thn.
– jemput kawan lelaki @ lelaki yg u mahukan bersama wife.

For more info blh invite aku . ❤️